En spennende lilleslem

Dette spillet er fra en challange-match. Det er benevnelsen på et kamp mellom to spillere på BBO som spiller lagkamp med robot som makker og lagkamerat.

Det er ikke til å nekte for at slike oppgjør kan gi litt ville medlinger og rare resultat, dette spillet faller vel i den kategorien.

Jeg ble som SYD spillefører i 6 spar og utspillet fra vest var en hjerter til blindemanns ess. en spar til kongen vant neste stikk. Ser du hvordan kontrakten vinnes?

Jeg fortsatte med hjerter konge, hjerter til stjeling og spar. Vest kom inn på ess og spilte kløver 8 tilbake til damen. Nå tok jeg for kløver ess, spilte spar knekt og spar 7 som jeg stakk over på hånden. Nå tok jeg et sparstikk til og posisjonen var blitt denne

På spar 9 var vest rett og slett skvist!

Kaster han kløver konge tar jeg de siste stikkene på kløver knekt fulgt av ruter til dame og ruter ess. Kaster vest ruter kaster nord en kløver og fortsettelsen blir ruter til damen, ruter ess og ruter 8 som da er godspilt.

Selvsagt svært heldig, men også litt morsomt å ta innersvingen på disse robotene som får fra tid til annen kan være ganske så krevende å spille mot.