Champions Cup | Versace i delkontrakt

Versace (ITA)

Alfredo Versace har i makkerskap med Lorenzo Lauria utgjort et av verdens absolutt sterkeste makkerpar siden 90-tallet. Nå er de tilbake på Italia og selv om det ble tap mot Norge i kvartfinalen i VM er dette spillere som enda har ambisjoner ved det grønne bord.

Fra Champions Cup kommer dette spillet hvor Versace koste seg i delkontrakt. Se bare her

I lukket rom gikk samme kontrakt en beit.  Meldingene var ganske naturlig etter en falsk kløveråpning.

Versace vant kløverutspillet med ess og spilte spar som øst vant med kongen. Hjerter i vri derfra gikk via 10 til konge og ny hjerter til knekt og ess. spar dame vant øst med ess og spilte nok en hjerter til tieren hos Versace.

Versace spilte en liten kløver til stjeling og var nå fremme til følgende posisjon

Han kunne være rimelig sikker på at kløveren var fordelt 2-6 etter østs dobling. Når øst også hadde vist frem ess-konge i spar var det klart at ruter konge satt hos vest, øst ville vel meldt inn 2§ med en god 6-kort farge og åpningshånd?

Nå kunne kontrakten vinnes på flere måter, men Versace stjal en spar på hånden fulgt av ruter til ess og spar fra blindemann hvorpå han kastet en kløver fra hånden.

Vest kom inn på spar knekt, men måtte spille ruter fra kongen som ga Versace sitt åttende stikk, og kontrakt, på ruter dame.

Enkelt og greit, men samtidig akk så vanskelig.