1 divisjon 2019/2020 | Nils Tips

Steffen F Simonsen, Siv Thoresen og Lars Arthur Johansen fra 1 divisjon okt 2018

Som vanlig har jeg tatt en liten titt i krystallkula og prøver å være forståsegpåer nå i forkant av et spennende seriemesterskap.

Det er endringer på flere lag og jeg tror vi får en jevnspilt serie hvor alle lag har ambisjoner.

En morsom historie er Bakke-Grude som i sommer ble lokket til en overgang til et annet lag i 1-divisjon. Det er vel allment kjent at det ble lagt noen penger på bordet, men da det opprinnelige laget kom med et «mottilbud» ble gutta fristet til å legge overgangen på is. Jeg håper gutta leverer til takst, men de vil kjempe i et tøft felt i årets 1-divisjon.

HAUGE har mistet ankerparet Brogeland-Lindqvist, men erstatningen med Tor Helness- Jan P Svendsen skal kunne slå svært godt ifra seg. Vi vet fra før hva Kristoffersen-Berg kan få til og Hauge-Sælensminde pleier å spille godt pluss. Jeg tror HAUGE kjemper om medaljer.

GRØTHEIM har gjort en spennende endring hvor de to storspillerne Arild Rasmussen og Per Erik Austberg har gått i sammen og nå utgjør et svært spennende makkerpar. Viking-Natural, relesystemet til Grøthiem-Tøndel, begynner å flyte godt. Livgård-Aa viste superform i VM, i mine øyne er GRØTHEIM sesongens favoritt i 1-divisjon.

Håkon Kippe

KIPPE er en svært spennende nykommer i toppdivisjonen. Gutta vant lagfinalen forrige sesong og alle er vel etablerte toppspillere vi forventer vil markere seg i sin første sesong. Jeg tror gutta har medvind og blir å kjempe om medalje.

Min vurdering er at resten av lagene står alle sterkt og burde spille med ambisjoner om fornyet kontrakt til neste sesong. Det å komme godt i gang og sitte i flyt vil være viktig og avgjørende når vi i februar kan gjøre opp status for inneværende sesong.

Etter første spillehelg tipper jeg tabellen ser ut som følger

Tabellen hensyn tar hvem lagene møter første spillehelg (kamp 1-6). Det blir spennende å se hvordan utslagene blir målt mot mine forhåndstips.

Resultat kan følges HER

1 Comment

Kommentarer er lukket.