2 divisjon 2019/2020 | Nils Tips

Sven Olai Høyland

Jeg har tatt en liten titt på de tre puljene for sesongens 2-divisjon og satt opp mine forhåndstips. Denne gangen synes jeg gruppe C skiller seg ut med flere favoritter enn de to andre puljene. I mine øyne er det en klar forskjell på puljene, men som vi har sett tidligere er det ikke alltid like lett å tippe utfallet i disse puljene.

Her følger min vurdering av de enkelte puljene og mine tips. Jeg har rangert topp 3, satt 4 på de jeg mener er outsidere og resten gir jeg rating 5 som betyr at jeg ikke tror det blir medaljekamp.

Pulje A

Denne puljen tror jeg kan bli svært spennende. Lykkes lag SKIMMELAND vil de dra ifra, men jeg er ikke så sikker på at de kommer i den posisjonen. Her er det flere lag med potensiale, litt medvind i spillingen så kan dette bli den mest åpne puljen.

Pulje B

Pulje B har litt av det samme som A, det er noen skumle lag men ingen suverene enere. Hvis Karlberg-Thomassen får opp dampen tror det de blir vanskelige å slå, men Baumann-Olsen er en spennende tilførsel til det rutinerte LUTRO-laget. Boye Brogeland stiller opp for sine venner på AUSTAD, det blir spennende å se hva de får til.

Pulje C

Pulje C er i år «dødens pulje» med noen svært sterke lag. I mine øyne er både Høyland, Mæsel og Smith lag som gjerne kunne kjempet om medalje i 1-divisjon. At de nå skal kjempe om opprykk oppleves nok litt urettferdig. titter vi litt bak ser vi flere skumle lag, særlig spennende blir det å se hva Espen Lindqvist klarer å løfte sine venner fra Arendal til – dette er sesongens største outsider.