IMSA | Boye og Christian med fint meldingsforløp

Christian Bakke

Selv om det ble litt for mange dårlige spill på det norske laget i IMSA ble det noen fine lyspunkt. Dette spillet synes jeg Boye og Christian løste flott etter at motparten blandet seg inn i meldingene.

Først kan du jo melde kortene sammen med din faste makker som ØV. Vest åpner 1 spar og nord hopper innpå med 2NT som viser begge minor. Du kan få velge melding hos øst, men syd hopper uansett til 5 kløver.

Lett er det i alle fall ikke! Boye og Christian meldte kortene som dette:

3 ruter var minst invitt med 3+ i spar. Resten var ganske naturlig med 5 ruter som cue-bid, redobling lover første kontroll. Boye ga det en liten tanke før han passet ut 6 hjerter, hadde han løftet til storeslem ville det blitt kåret til årets meldingsforløp.

Særlig da dette spillet kom rett etter et par uheldige spill var dette kompetitive meldingsforløpet imponerende. Veldig bra meldt gutta!