Siste reis for et av verdens beste makkerpar?

Mechwell har hatt mange grunner for å ta high-five

Eric Rodwell – Jeff Mechstroth har siden 80-tallet vært ansett som et av verdens sterkeste makkerpar. Etter at Bob Hamman gikk over til veteranklassen har disse gutta vært rangert som USAs indrefilet ved bridgebordet. De har vunnet alt og hatt fast garsje hos Nick Nickell på det mest suksessfulle Amerikanske laget de siste 25 årene.

Geoff Hampson

Nå sier ryktene at Rodwell ønsker å trappe ned, det betyr at gutta nå er i sin siste kontrakt som soldater hos Nickell. Fra 2020 har Nickell signert Hampson-Greco som erstatning for Meckwell. De kommer fra stor sukses på lag Fleicher som i følge ryktene har hyret inn et av Europas sterkeste makkerpar, Franske Bessis-Volcker.  

Thomas Bessis

Så gjenstår det å se om disse ryktene faktisk holder vann, og hva skjer i såfall med Jeff Meckstroth som nylig vant Cavendish pairs med nettopp Thomas Bessis. Kanskje dukker han opp i et nytt makkerskap på et av de beste profflagene, kanskje blir han å spille med en sponsor eller så er bankkontoen så innholdsrik at han bare blir å kose seg videre med de turneringene han har lyst til å spille.

I Vanderbilt leverte i alle fall Rodwell-Meckstroth et sett med imponerende lister. Hvis dette er siste innsats så skal ingen si noe annet enn at de legger opp på topp. Det var rett og slett imponerende å se hva de fikk ut av kortene på hvert spill.