Innmelding mot sterk kløver på 1 poeng

Jeg hører mange si det «bare» er å melde inn mot sterk kløver så stopper det fullstendig opp for motparten. Det kan være det er en riktig observasjon, men på dette spillet glemte den aktuelle kandidaten å ha dekning for sin egen melding, da ble det ingen gratis opplevelse.

Ingen i sonen, du hører MTH åpne med 1 kløvers om viser 16+ etter at din makker har startet med pass i åpning.

Har du til en innmelding, eller er du av den gamle skolen og sier pass?

Øst var absolutt ikke kommet dit for å la motparten finne den gode slemkontrakten de måtte ha i kortene, dermed gikk han innpå med 1 hjerter. Dessverre hadde vedkommende en makker som hadde lyst å få et ord med i meldingene, se bare hvordan kortene så ut og meldingene tok seg til videre:

 

Vi kan være skjønte enig om at vests dobling av 3 NT ikke var veldig gjennomtenkt, men nå var det ingen vei utenom å notere en katastrofe.

5 beit endte eventyret opp i og 1100 til NS som kunne vunnet slemkontrakt slik kortene satt.