Champions Cup | Sunndalsøra med seier over Monaco

Sunndalsøra vant sine to første kamper mot «lett» motstand, men i tredje kamp sto mektige Monaco klare til kamp. Mange hadde vel regnet med at våre gutter skulle få en lærepenge, men slik gikk det ikke.

Mesterskapets hjemmeside

Mot Høyland-Ovesen gikk en av verdens mest meriterte bridgespillere, Alfredo Versace, hele 3 beit i 3 grand spilt fra vests hånd. Et godt resultat til Sunndalsøra, men var det mulig å finne ut av sitsen og snelle hjem 3 grand?

Asbjørn Kindsbekken ble også spillefører i 3 grand med selveste Helgemo-Helness som motspillere. Hjerter 2 i utspill vant han med blindemanns knekt. Kløver til nieren ble fulgt av spar til esset. Kløver ess og kløver dame vant nord med kongen for så å spille ny spar som kongen vant.

Nå fulgte ruter til 9 som seilte rundt til kongen hos nord. Han kunne spille spar til makkers knekt, men nå stakk Kinds hjerterreturen med esset fulgt av kløver 3 til tieren og ruter til åtteren. Dermed var 9 stikk sikret og 600 som sammen med 300 var det andre bordet ga 14 norske IMP.

Sunndalsøra  vant kampen 32-18. Stillingen etter 3 kamper ser dere i hovedbildet.