4-divisjon | Inger Lene balanserer inn poeng

Inger Lene smilte pent til fotografen etter sin glimrende 2 spar

Jeg bakspilte Inger Lene og Atle et par spill da første halvdel av den lokale 4-divisjonspuljen ble spilt. De har inntatt femteplass på butleren med 0,76 i snitt pr spill, en svært god prestasjon.

Det tok ikke lang tid før jeg fikk se hvordan man sikrer seg pluss i lagkamp.  Se bare her

 

Inger Lene ville ikke selge ut billig i 2 hjerter og kjempet glimrende med 2 spar. Øst hadde en fin hånd og meldte naturlig videre til 3 hjerter. En kontrakt det var mulig å vinne, men så er det slik at man ikke alltid treffer spilleføringen.

Kløver 10 i utspill stakk spillefører med esset fulgt av ruter til ess og spar fra hånden. Nord gikk opp med esset og fridde seg med en liten spar til kongen. Nå skule spillefører spilt trumf, men ruter dame fikk i stedet løpe med avkast av kløver, Atle kom derfor inn på ruter konge.

Han fortsatte med spar dame til trumf overtrumfet av Inger Lene. Kløver gikk til trumf hos Atle før nok en spar ble trumfet med kongen og esset. Kløver gikk til nok en stjeling. Men nå var resten av stikkene spilleførers for 2 beit.

Spillefører skulle nok gått rett på trumfen, da vinner han sin kontrakt. 2 spar derimot ville gått et par beiter, en vel kalkulert risiko Inger Lene var villig til å ta og ble rikelig belønnet.