Klubbridge | Oppvarming med lilleslem før helgens 3- og 4-divisjon

Ronny Kolnes fra KM par 2018 i oppgjør mot Marianne og Egil Homme

Ronny Kolnes vant nylig KM LAG i Vest-Agder. Til helgen er han en av favorittene da lokale 3- og 4-divisjonspuljer arrangeres.

Ukens klubbspilling i Farsund BK var den siste test før helgens divisjonsspilling, på dette spillet var han og makker Arvid Lillejord i storform:

 

Det er god meldeteknikk når Ronny «bare» gjenmelder 2 ruter i andre melderunde med sin 6-4 fordeling og tilleggsstyrke. Med en svakere hånd kunne han gjenmeldt 2 spar, men med tillegg er det god taktikk å melde som Ronny.

Neste blink i meldeboksen er Arvids 4 hjerter. Det er et cue-bid som forteller om god tilpasning og interesse for slem. Det var akkurat hva Ronny trengte så han hoppet fint til lilleslem i ruter.

Som vi ser er den kontrakten svært god. Sparfargen kan godspilles og kontrakten vinnes nesten uansett sits. Skulle sparfargen være fordelt 3-3 og trumfen 2-2 vinnes det sågar 13 stikk!

Spill som dette gjør seg godt i lagkamp, får gutta til flere av disse blir de svært farlige når helgens divisjonsspill braker løs.

Følg 4-divisjon Vest Agder 

3-divisjon avd H – Agder/Rogaland

NBFs resultatsite for seriemesterskapet