Orlando | Helness lurer hjem en utgang

Tor Helness

Søndagkveld, VM finale og kaffekopp. Det er ikke å forakte når våre stjernespillere Helgemo-Helness står for helgeunderholdningen i beste sendetid. Finalen i åpent VM lag mellom Zimmermann og Lavazza inneholdt flere morsomme spill, og flere av disse var signert nettopp Helgemo-Helness.

Jeg er litt overrasket over hvor mange klare feil de Italienske stjernespillerne gjorde, de spilte en finale under det nivået vi har sett de spilt på tidligere. Men samtidig var vel Zimmermann et hakk vassere og satte godt press på motspill og meldinger.

Se om du beiter Tor Helness i denne utgangen:

 

Du spiller ut kløver 5 til dame, konge og ess. Spar 8 fra spillefører i neste stikk går til makkers tier. Makker prøver å ta for spar ess, men Tor Helness trumfer.

I neste stikk spiller Tor Helness RUTER DAME, så tar du over.

Stikker du på direkten med esset eller holder du igjen?


Sementa stakk med esset, men da ble det 550 til Helness. Kortene så ut som dette

 

Verdens eldste finte slo til i en VM finale. Det er lett for oss når vi ser alle kortene, men ved bordet viser det seg gang på gang at det ikke er så lett.

Fint spilt av Tor som satte Sementa på prøven, men strengt tatt var vel dette litt barnebridge mr Sementa?

spillet ga 12 imp til Helness da samme kontrakt gikk beit i lukket rom.

4 Comments

  1. Jeg mener dette var mest nord sin feil. Han burde lagt ned ruter K når han var inne, nettopp for å unngå denne possen. Han kan jo se at makker ikke har bedre spar enn QT på topp, og også at han må være temmelig balansert, så da bør det være 6-kort for svake 2-åpninga.

    • Det er godt å se du bygger deg opp til toppdivisjons-spill neste sesong Håkon 🙂 Blir spennende å se om dere holder planen om direkte rute fra 4 til 1!

  2. Nesten direkte da, uansett ikke så ofte vi ser en slik ferd igjennom divisjonssystemet.

    Men det er tøffere å rykke opp fra 2-divisjon enn å holde plassen for de som allerede er på plass i 1-divisjon. Dere har en tøff helg i februar hvor blant annet Smithene nok ønsker å gi dere kamp

Kommentarer er lukket.