Orlando | Gull til Geir og Tor, Sølv til Sølvi og Svenskene tok partittel

Lag Zimmermann med VM trofeet - Verdensmestere 2018

Det virker som de Nordiske land fortsatt holder stand ovenfor resten av verden når det spilles internasjonale bridgemesterskap.

Jeg lar meg imponere av Tor Helness og Geir Helgemo som siden tidlig 90-tall har vært et av verdens sterkeste makkerpar. Etter en periode med litt motvind uten titler har de slått nådeløst tilbake med seiere i Nationals og nå VM gull. GRATULERER. 

Det kan være Boye og Espen må øve litt til før de kan benevnes som verdens beste, jeg tror Geir og Tor får beholde den tittelen litt til med slike resultater. Det må også nevnes at de vant med imponerende 80 IMPS margin mot selveste Lazazza. Italienske verdensmestere ble gjort til statister i en VM finale! Det er sjelden kost og en svært sterk prestasjon av Geir, Tor og deres lagkamerater på lag Zimmermann.

Jeg lar meg også imponere over Sølvi Remen som spilte inn et VM sølv på premiehylla. Det viser at det også i dameklassen er fult mulig å kjempe med de beste. Sølvi har etablert et solid makkerpar med britiske Paula Leslie og de har vist flere gode resultater. Det er ikke overraskende at de nå vinner medaljer i dameklassen, men like fult gledelig å se at det nytter å satse. Gratulerer.

Finalen for par ble uten Norske deltagere denne gangen. Men brødrene Rimstedt tok ansvar og kjørte finalen var start til mål, en svært sterk prestasjon og et imponerende VM gull til de nye Svenske yndlingene. Det blir hardt å slå Sverige i de kommende mesterskap, rett og slett imponerende.

Les mer på Mesterskapssiden til WBF