Lyngdalturneringen 2018 | Nils tips og resultatlink

Årets utgave av Lyngdalturneringen blir spennende. 36 makkerpar til start er bra, særlig etter tidenes sommer og rett etter bridgefestivalen. Men Rosfjord og Lyngdal har alltid sjarmert bridgespillere, det samme gjelder altså i 2018.

Dessverre får jeg ikke spilt Lyngdalturneringen, men et lite tips fra sofakroken kan vel ikke skade.

 Av de 36 makkerparene anser jeg 1/3 til å ha vinnermuligheter. Altså ligger det 12 par i min hatt når medaljene skal fordeles.

Mitt tips for topp 3 av årets Lyngdalturnering blir

 

Seier :    Martin Reinertsen – Helge Mæsel

Et nytt makkerpar for anledningen, men to av Sørlandets beste bridgespillere vil helt garantert slå godt ifra seg. Kommer Martin i støtet og Helge får briljere med sine lune spilleføringer blir dette et vanskelig makkerpar å slå, jeg gir et dypt tips og tipper seier med 62 % score.

 

Runner up:       Gjermund Rekstad – Are Nesdal

Har alltid hatt sansen for Gjermund, han er i mine øyne en solid spiller som nesten alltid spiller med oddsen. Da blir det vanskelig å klå han over to fulle dager med bridge. Are Nesdal har mer enn nok kvalitet til at dette er Rogalands sterkeste makkerpar.

 

Bronse:      Kåre Bogø – Christian Bakke

Vi vet alle hva Christian er god for etter en sommer med EM og NM gull. Spørsmålet er om Kåre er en god match eller om det blir litt for mange utfordringer for et nytt makkerpar. Kåre vinner turneringer alene, men jeg har også sett han ikke gjøre det…..

 

Det blir spennende å følge turneringen, jeg blir ikke overrasket om Brogelands, noen andre fra Rogaland, Arendals store sønner eller noen fra Damelandslaget blander seg inn i medaljestriden.

Resultat kan du følge HER