Overraskelse til lederne på juniorleiren

Lars Eide var opplagt hver dag en uke på grunn av en slik gave fra Skeidar til juniorleiren -bilde er hentet fra Skeidars hjemmesider

Det er gledelig at de som kan bidrar for at våre yngste skal få en god start på sin bridgekarriere. For å arrangere juniorleir med 70 deltagere kreves det god planlegging og en dyktig stab. Jeg har fulgt årets leir på litt avstand og ser hvor flinke de er til å få barna til å glede seg over bridge, men også gir de anledning til å gjøre litt andre ting som for eksempel fotball, tennis eller kanskje bare ha det litt gøy med sosialt samvær.

Måltidene ville mange av oss gruet oss til, men her er også gjengen godt drillet alt løper uten noen form for problemer og alle er fornøyd – både med meny og gjennomføring.

I forkant av leiren fikk lederne en overraskelse jeg tenkte fortjente en liten omtale her på bloggen.

En varebil fra møbelhuset SKEIDAR kom og banket på døren. Skeidar eies og drives av bridgespilleren Martin Andresen og han hadde generøst gitt to nye senger til juniorleiren. Det gledet selvsagt lederne at de nå slapp å sove på liggeunderlag i en uke, men i stedet kunne sove på en god seng fra Skeidar.

En annen skål er at flere juniorlag fra Norge skal spille VM i Kina. Det har pågått kronerulling for å finansiere dette, men foreløpig har ikke alle kommet i mål – spillerne må bidra med egenandel.

Skulle du ønske å bidra kan du ta kontakt med NBF så er helt sikkert ditt bidrag også velkomment.

Martin Andresen syntes dyktige ledere fortjente en overraskelse