En fantastisk 1 NT

Fra en treningskamp mot Kinds og Roar kommer dette spillet hvor jeg virkelig traff med spilleføringen i 1NT!

Ruter i utspill vant øst med tieren, han tok også for ruter konge før han vridde spar 6 som ble sluppet til knekten hos vest.

Ruter dame ble fulgt av ny ruter til esset hos øst, jeg kastet en kløver og en hjerter på hånden, blindemann kastet en hjerter.

Hjerter dame kom i vri som jeg vant med kongen, hjerter til esset var neste trekk og da knekten falt begynte det å lysne. En liten opptelling fortalte om Dkn i hjerter og EK i ruter hos øst. Ettersom han hadde startet med pass var det ikke plass til noen av de sorte kongene hos han. Dermed var kortene plassert rundt bordet.

For å vinne kontrakten var det nå en mulighet i fordelingen, hvis vest hadde 2-4-4-3! Jeg la derfor ned spar ess og da kongen falt fra vest begynte det å lysne.  

Posisjonen var blitt denne

Det ble en morsom posisjon da jeg spilte en liten spar til tieren, hva skulle vest kaste?

Kaster han en kløver fortsetter jeg med kløver til tieren og kan forlange resten av stikkene. Øst måtte derfor kaste en hjerter. Men da spilte jeg hjerter 10 som jeg kastet spar dame på!

Neste trekk var en liten kløver til tieren. Øst vant med knekten med måtte avslutte fra Kx og gi meg de to siste stikkene på Dx mot Ex for hjemgang.