Meldeproblem på Birkeland

Av og til får vi utdelt kort det rett og slett er vanskelig å finne ut av i meldingene. På dette spillet fra Birkeland Monrad Lag synes jeg ikke det var lett å vite hva man skulle melde, hva ville du gjort?

 Se bare her

Du kan ganske sikkert anta at nord har en hyggelig ruterfarge for sin åpning i rød mot hvit sone, men hva er ditt mottrekk?

Jeg tok et praktisk bud og hoppet direkte til 6 kløver. Argumentet er at du aldri finner ut av om makker har de riktige kortene verken til lille-eller storeslem. Da er det enkleste å bare bestemme seg og melde direkte. Det kan hende motparten bommer utspillet eller at det ordner seg på en måte.

Det ble en god melding, kortene så ut som dette

 

Med hjerteren 2-2 ble det 13 stikk.

Bare halvparten av spillerne på Birkeland meldte slem på spillet.

 

 

2 Comments

Kommentarer er lukket.