Det klikka i meldeboksen for Lauria-Versace

Italienske Lauria – Versace var kanskje det sterkeste makkerparet til Italia da de dominerte verdensbridgen med EM og VM gull på 90-tallet og frem til midten av 2000-tallet. For litt siden hørte vi de var hyret inn av Zimmermann, men de må vente et mesterskap.

Jeg bakspilte gutta på BBO fra en Italiensk turnering og da var det ikke verdens herredømme de viste frem. Se bare her

Med 10 mot 12 honnørpoeng ville ikke alle engang meldt utgang, men Lauria – Versace ville det annerledes. Jeg er usikker på hvor det ble feil i meldingene, men jeg forstår Lauria oppvurderte hånden med renons i ruter og potensiale i kløver.  

Aktuelt så fikk ikke motparten stikk på EKDkn i ruter, men i trumf og kløver var det derimot stikk å hente!

Det ble en beit og 10 imp til motparten som stoppet i 4 spar ved det andre bordet.