Per Ove Schei Minneturnering | The Wessel suit-combination

Helge Wessel vant premien for beste prestasjon etter å ha fått en fargekombinasjon oppkalt etter seg!

Helge Wessel kan være en skummel motspiller ved det grønne bord. I Per Ove Scheis Minneturnering var han i det umulige hjørne hver gang en gitt kombinasjon kom opp og han ble satt på valg.

Se bare her

Hjerter 7 i utspill fra vest satte Helge Wessel på prøve. Kløver til ess fulgt av hjerter i vri ville gitt beit på direkten, men nå måtte Helge ta et valg i første stikk.  Ved feil valg i hjerter vil motparten kunne beite kontrakten ved å hente ett stikk i hver farge. 

Helge ba om damen og kunne ganske raskt notere 10 stikk og en god score.

Allerede to runder senere kom nesten samme kombinasjon opp hvor Helge nok en gang skulle velge i første stikk, spillet så ut som dette

 

Gjett utspillet, helt riktig ruter 7 ble spilt ut fra vest. Hva tror dere Helge gjorde nå?

Som om han hadde sett kortene ba han om liten fra blindemann, den gikk til liten fra øst og tieren på hånden. Helge hadde selvsagt ikke kommet hit for å gjøre feil så han fortsatte med hjerter konge og hjerter knekt til dame og ess. Spar dame seilte til kongen, men ganske raskt hentet Helge sine 10 stikk for nok en pen score!

The Wessel combination er uten tvil E10 vs Dxxx hvor du får utspill av liten foran damen og må ta et valg i første stikk, du må bare håpe det ikke er mot Helge Wessel som spillefører du får den opplevelsen!

Well Done Helge!