Flekkefjord BK til lagfinalen – fin omtale i lokalavisen

Flekkefjord - klar for lagfinale 2018. Fra Venstre: Jostein Austad, Boye Brogeland, Tonje Aasand Brogeland, Svein Skarpenes. Bak står Geir Austad og Kjetil Myhre.

Boye Brogeland og hans soldater satte i år standarden allerede i første runde hvor de blåste Kristiansand BK av banen med over 50 imps margin. Den gode trenden har de klart å holde igjennom alle cuprundene og siste hinder var outsider Sogndal. Også her trakk Flekkefjord det lengste strået med en seier på 22 imp. Flekkefjord får dermed oppgaven med å forsvare Sørlandets ære i årets finale (Vi regner Flekkefjord som en del av Sørlandet selv om de i bridge meldte overgang til Rogaland på 90-tallet!).

Dette blir den tredje finalen til Flekkefjord, kanskje det er i 2018 den første medaljen skal komme?

Lokalpatriotismen er absolutt tilstede og lokalavisen AGDER publiserte en fin artikkel ført i pennen av Arvid Valente;