Vist-Heskje tatt ut til sommerens EM

Da er sommerens EM-tropp klar for alle klasser. Det er en spennende norsk tropp hvor vi burde håpe å se våre lag kjempe om VM-plass og kanskje medalje både for åpent, damer og veteran.

Treffer damelaget er jeg helt sikker på at de kvalifiserer til VM og blir å kjempe om medaljene i EM. Laget består av Fuglestad-Harding, Vist-Heskje og Grude-Øigarden. 

Veteranlaget har vist før at de kan spille seg frem til VM plass, det er ingen grunn til å senke ambisjonene. Laget består av Stabell-Stabell, Mæsel-Mæsel og Marstrander-Bakke. 

For det åpne laget er jeg inhabil, men også her er det muligheter. Det blir et tøft felt i år med mange historisk mange sterke lag. Ryktene forteller at Italia stiller med toppet lag og Danmark sender en offensiv gjeng anført av Dennis Bilde. Vi vet fra før hvor sterke nasjoner som Frankrike, England, Sverige, Bulgaria, Polen, Tyskland og Monaco er. Selv om Brogeland-Lindqvist av mange regnes som et av verdens beste makkerpar må hele laget spille maks for å nå målsetningen om VM plass. Ikke umulig, men det blir svært spennende og all grunn til å følge hvert eneste kort når mesterskapet spilles 6-16 juni. Laget består av Brogeland-Lindqvist, Livgård-Aa og Kvangraven-Tundal. 

Mesterskapssidene kan du lese HER

Les mer om landslagene hos NBF