Landslagene | Spennende landslagsuttak til EM rett rundt hjørnet

Åpen klasse

Landslagssjef Christian Vennerød har en vanskelig oppgave når han skal ta ut det siste makkerparet til sommerens EM.

De aktuelle parene har prestert bra i forskjellige turneringer og Vennerød har ikke noe opplagt valg nå da han skal ta avgjørelsen

 Bare for gøy hentet jeg ut Butlerscore på makkerparene fra helgens 1 divisjon, par i landslagstroppen er uthevet i sort og score er makkerparenes snittscore for den andre helgen. 

Butler trenger ikke å være noe god indikator, for eksempel spilte Berg-Kristoffersen bare 5 halvrunder hvorav den ene alene ga nesten 5 pluss, Grude-Johansen spilte 10 halvrunder til sammenligning.

For divisjonen totalt ser det slik ut

Det blir spennende å se om helgens spilling blir avgjørende, i mine øyne har alle makkerpar hatt fine prestasjoner tidligere i sesongen. Dette blir ett vanskelig valg for Vennerød.

Jeg er glad det ikke er meg som tar valget, vi venter i spenning!

 Dameklassen

Tormod Rørens uttak av Bodil Øygarden – Liv M Grude sammen med Marianne Harding – Ann Karin Fuglestad var ikke uventet. Mange hadde tenkt Gunn T Vist – Torhild Heskje lå helt fremme på blokka til landslagssjefen, men slik var det altså ikke.

Det blir spennende å se hvem som tar den siste plassen når det siste uttaket kommer i mars.

 

1 Comment

  1. Nå håper jeg og forhåpentligvis mange med meg, at kaptein Vennerød har mot til å prøve et nytt par. Så vidt jeg vet er ikke Hoffa og Thomas aktuell, så da står det vel mellom Christer – Eberg eller Lars Arthur og Grude? Begge er spennende parkombinasjoner med en spillestil som kan skape IMP.
    Vi har allerede et kjempestødig par Espen – Boye og et annet i Nils og Ulf. Skal vi ta steget opp blant de seks igjen, trenger vi «ungdommelig» pågangsmot og noen som kan tørre sperre på tre-trinnet med EDxxxx. (jmf Eberg mot Nils i helga)

    I bridge er det en ting som teller og det er resultater. Så vidt jeg vet har Christer vunnet fire av de siste fem Seriemesterskapene. Det er sterkt uansett om du spiller på et godt lag. Butleren taler også for seg selv.

    Aa og Livgård har meg bekjent vesentlig dårligere resultater enn de to nevnte parene og Grøtheim – Tøndel hadde mange av oss venta mer av. Skal generalsekretæren tas ut, må det i alle fall være et rimelig udiskutabelt valg. Det er det ikke, så de må nok regne med å måtte trene enda før de får sjansen.

    Jeg krysser fingrene på min sambygding Kristoffersen, men skulle LA få sjansen vil ingenting glede mer.

Kommentarer er lukket.