Gunnar Harr med en klassiker

Gunnar Harr

Min tidligere makker fra juniorlandslaget Gunnar Harr er en bunnsolid bridgespiller. Nylig møtte jeg han i en turnering og da fikk han anledning til å minne meg på hvorfor det ble medaljer på det norske juniorlandslaget for 20 år siden!

Spar 2 i utspill fra vest løp til knekten fra øst og kongen hos Gunnar. Hjerter konge trakk 4, 3 og 6. hjerter 2 trakk 5 fra vest, hva legger du hos blindemann?

For de som har lest artikkelen etter første spillehelg av 1.divisjon i BIN så er dette kjente jaktmarker. Dette er en aldri så liten klassiker.

Er ruteren fargen fordelt 3-3 hos motparten spiller det ingen rolle hva du legger hos blindemann, men er den fordelt med 4-kort hos vest har du kun en sits du kan håndtere for en taper.

Du skal spille tieren, akkurat det gjorde Gunnar Harr. Tieren vant stikket da spillet så ut som dette

 

Hadde Gunnar bedt om åtteren (Som mange gjøre automatisk) ville kontrakten gått beit, men nå ble det i stedet en kamp om overstikk. Motspillet sviktet litt og Gunnar vant 8 stikk.

Flott spilt av den gamle mesteren

2 Comments

  1. Ja, flott spilt av Gunnar, men svakt motspill av redaktøren som glemte å legge hj 9, noe som er et såkalt obligatorisk falsecard for å gi han et valg, ref possen fra divisjonshelga.

Kommentarer er lukket.