Nå er det lenge siden vi har sett et ekte kaninsprang

Snorre blogget titt og ofte om rare meldinger og pene spilleføringer av Geir «kaninen» Brekka. For tiden trener han til 1. divisjon og da var det kanskje like greit at han fikk hoppet av seg litt utakter med dette spillet.

Kaninen var i gunstig sone med følgende kort

Hva ville du meldt i denne posisjonen?

Kaninen er ikke skyggeredd, han spratt selvsagt direkte til 5. En helt meningsløs melding, men sånn er det ofte med kaninen, han tråkker til for å sette motparten på prøve. Av og til blir det blink, men av og til blir det bomskudd.

Denne gangen ble det ikke noe særlig greit da kortene så ut som dette

Motparten doblet og hentet 5 BEIT for 1 100.

Ved det andre bordet hoppet SYD innpå med 3 over 1 og vest avsluttet meldingene med 4. Hadde syd valgt ruter i utspill ville kontrakten gått beit, men valget falt på hjerter. Den slapp spillefører til hånden og vant sin kontrakt med overstikk. Dog til liten nytte da 1 100 fra kaninen ga motparten 10 imp.