4 Comments

  1. 5ru. Alt kan være rett, men tror 5ru vinner i lengden. Som en vis mann en gang sa: Du har ikke fått utdelt 8-kortsfarge for å legge den ned som blindemann.

  2. Denne gangen var det 9-kortsfarge, løfter du ett hakk da eller fortsatt 5ruter?

    hva melder du hvis motparten melder 5hjerter over din 5ruter?

  3. Det er nå slik at som junior har du ingen problemer med å melde i hytt og gevær, noe jeg også husker at Nils gjorde i sine juniordager. Faktisk gjør han det vel ennå 😉 Jeg undermeldte vel aldri selv, som jeg kan huske. Så blir man «voksen» og tenker konsekvenser. Da kommer Passlappen fram oftere og man «safer». Nå som jeg har bikket 50 gir man litt faen og melder hardt igjen, er min følelse. Så da er svaret at jeg klasker 6ru i bordet uten nøling, som om dette er «bankers». Det er ikke usaklig at makker enten har spar uten taper over åpningsmelderen, eller har kløveress og bare en spartaper. Ruteren håper vi jo går greit. Og la nå motparten gjette på dette, de vil ofte melde 6hj. Det er så kjedelig å melde 5ru og det er 12-13 stikk….

Kommentarer er lukket.