Fra landskampen i Sandefjord

Polen og Nederland fikk det tungt mot Norge i landskampen. Spillingen må kunne sies å ha hatt svært variable kvalitet både hos våre gjester og de norske lagene.

Fra semifinalen mellom de to norske lagene har jeg hetet dette spillet hvor Christer Kristoffersen kvesset kniven i riktig anledning.

Du får kortene til Christer, du er VEST med ingen i sonen

Hva gjør du over innhoppet til 3?


Christer gjorde en fornuftig vurdering da han gikk for straffepass, makker Erik Berg var med på notene og doblet opplysende. Det skulle vise seg å være riktig da kortene så ut som dette:

 Jan Tore Berg var aggressiv med sin 3, men absolutt innenfor det jeg tenker er normalen. De fleste hopper til 3-trinnet med en grei 7-kortfarge.

Motspillet var også nådeløst og det hele endte med 5 beit etter kløver i utspill (BBO journalen stopper etter 2 stikk).

Mitt inntrykk så langt i landskampen er at Christer og Erik viser god form, spiller stødig og skikkelig og er favoritter til EM plass til sommeren.

De andre makkerparene synes jeg fortsatt har mye rusk i maskineriet, men dette får vi helt sikkert en fyldig rapport om i etterkant av turneringen.

Det er enda noen spill igjen i Sandefjord og ett seriemesterskap før kaptein Vennerød tar ut sine soldater.

På damesiden har det vært en skuffende innsats så langt. De norske lagene har ikke lykkes mot Nederland og Polen, de møtes derfor i dagens trøstefinale.

Følg landskampen i Sandefjord HER