Spingold R32– Boye og Espen vant tøff kamp – Storeslem på skvis

Pepsi - Polsk/Amerikansk storspiller

Lag DIAMOND hvor Boye og Espen er hærførere spilte seg mesterlig inn til seier i en tøff kamp mot det sterke kinesiske laget SHEN. Gutta lå 36 imp bak med 15 spill igjen, men vant kampen med 11 imps.

Nå venter SONSINI i 16-delsfinalen som er et sponsorlag hvor tre nederlandske verdensmestere er hyret inn sammen med to sterke Amerikanske proffer.

Følg resultatene HER


Fra «Round of 32» kommer dette morsomme spillet hvor den kjente Polske proffspilleren Pepsi måtte hente frem spybøtta når motparten tømte meldeboksen og traff en heldig fordeling.

Som vi ser gikk NS for hardt på da de meldte seg opp til 7♠. Kontrakten har absolutt muligheter, men de er ikke veldig store!

  • Ruterfargen uten taper
    • Singleton honnør i ruter hos øst eller vest (ca 5 % sjanse)
    • D kn doubleton i ruter hos en av motparten ( ca 3 % sjanse)
  • K D faller doubleton i kløver (nesten ikke mulig, mindre enn 0,5 %)
  • Skvis hvor ruterlengden sitter sammen med K D i kløver! (mellom 5 og 10 %)
  • Ruter i utspill som «gir» deg fargen med splittet honnører
  • Kløver i utspill som gir skvis i kløver/ruter (isolerer kløverhold)

På grunn av meldesystemet ble NORD spillefører og øst startet motspillet med kløver som gikk til damen hos vest og esset på hånden.

Spar gikk så til esset hvorpå vest fulgte med knekten. Nå fortsatte spillefører med spar til damen og trumfet en kløver.

Nå gjensto det å hente noen vinnere og se hva som hendte. Derfor tok spillefører nå alle trumfstikkene og hjerterstikkene.

Posisjonen var denne idet spillefører hentet det siste hjerterstikket

Stakkars Pepsi i vest kunne da velge om han skulle kaste fra seg holdet i ruter eller kløver konge som bygger kløverknekt for spillefører!

Han håpet øst kunne hente frem kløver knekt og kastet kongen, men da kunne spillefører claime sine 13 stikk og 11 imps.

Lag PEPSI vant for øvrig kampen og møter GUPTA i 16-delsfinalen hvor blant andre Zia og det svenske superparet Upmark-Nystrøm venter!