Livgård dobler på Island!

Terje Aa - Allan Livgård

Allan Livgård – Terje Aa har tatt turen over til Island for å delta i Reykjavik Bridge Festival. En flott turnering som tradisjonelt trekker manger nordmenn. I år dro mange av de trofaste til Copenhagen Bridge invitational istedet, men det er fortsatt håp på norske premieplasser i helgens Reykjavik Bridge Festival.

Da gutta var innom BBO fikk vi se dette fine spillet hvor Allan arresterte unøyaktige islendinger.

En fin dobling som ber om spar i utspill. Terje spilte selvsagt spar ut og det hele endte med 3 beiter (kunne vært 4).  Jeg antar det ga en hyggelig score i protokollen til ett av våre sterkeste par på den internasjonale bridgescenen!

så langt ligger gutta topp 3, vi satser på norsk seier på Island!

Følg resultatene HER

 

Lag Hauge vant Reykjavik open i 2007 – 10 år siden!                  Jan P Svendsen, Silla, Rune Hauge og Tor Helness