Syke ting fra Alpene

Ja så er vi fortsatt med i Winter Games. Scorway leverte fine resultater siste dag av kvalifiseringen og ble nr 9 av 47 lag. De 16 beste kvalifiserte for videre cupspill og nå er neste motstander noen Polske verdensmestere.

Steve var giftig i dagens kamper, men la oss se om du kopierer han på dette spillet

Det var litt av noen meldinger, men vi liker å tråkke litt ekstra på gasspedalen.

Vest spiller ut kløver 2 (norsk fordeling), og nå overtar du mikrofonen. Hvordan tenker du at denne kontrakten kan vinnes?

Steve spilte på merket da han stakk med kløver ess, kastet spar fra hånden. Nå fulgte hjerter knekt, øst stakk opp med ess og spilte spar til esset. Hjerter 9 trakk damen fra øst og kongen hos Steve. En liten hjerter til åtteren ble så fulgt av ruter til damen. Ruter ess trakk kongen fra øst og kontrakten ble vunnet.

1660 kunne noteres i riktig kolonne, i lukket rom stoppet Auken-Welland i 3 ruter med 170 poeng slik at Scorway fikk 16 imps.

Spillet så ut som dette