2-divisjon | Gunnar Nordby i manesjen

Den jeg kjenner som har de mest overraskende meldingene ved bridgebordet må være Gunnar «Lensmannen» Nordby. Han er en gnistrende bridgespiller og kan bruke de fleste av oss som rundingsbøyer når han er i det riktige slaget.  Men av og til klarer han ikke helt å styre seg i meldingene, da kommer det en melding du rett og slett ikke trodde var mulig.

Fra første spillehelg av årets seriemesterskap kommer dette spillet hvor Gunnar ikke sto i veien for å være litt gal og ble rikelig belønnet.

La oss se hva du ville gjort med kortene til Gunnar på nords plass i dette spillet

Du er i ugunstig sone og motparten har via minisplinter i hjerter meldt seg frem til 4spar. Har du noe å tilføye her?

Personlig har jeg sansen for en straffedobling. Du har en god spar og det kan fort være det blir et par beiter. Men det saklige er selvsagt å si pass.

Gunnar er kreativ, han gikk inn med 4NT – to steder å spille. Jeg er usikker hvilke to steder han tenkte passet på 5-trinnet i rød mot hvit sone, men spillet så ut som følger

Han traff makkeren i hjerter og nå fikk han en god bonus da han fikk lov til å doble motparten i 5 spar. Den kontrakten gikk 3 beit og 500 til Gunnar.

Dette er på ingen måter et meldingsforløp jeg vil anbefale den menige leser å kopiere, men det er gøy å se når spillere av Gunnars kaliber tør å tråkke til.