NM Veteran | Helge Mæsel med stjernemotspill

Helge Mæsel

Brødrene Helge og Roald Mæsel har i en årrekke tilhørt landets bridgeelite. De siste årene har de representert Norge på landslaget for seniorer. Dette spillet dukket opp i NM Veteran Par på Bridgefestivalen, denne gangen var det storebror Helge som virkelig fant et flott motspill. Spillet ble referert i bulletinen av Vegar Næss.

Selveste Tor Helness debuterte i veteranklassen i årets NM og på dette spillet ble han som SYD spillefører i 2 spar.

Helge Mæsel satt vest og startet motspillet med hjerter 6 som løp til åtteren hos Helness. En liten trumf fra hånden stakk Helge med Ess. Han fortsatte med RUTER KNEKT til dame hos blindemann og kongen fra bror Roald i øst.

Hjerter 7 tilbake kunne Helge stjele før han fortsatte med LITEN ruter til tiren hos Roald. Han spilte selvsagt nok en hjerter til stjeling hos Helge som fullførte det flotte motspillet med å ta for ruter ess som ble motspillets sjette stikk og sikret beiten mot selveste Tor Helness.

1 Comment

Kommentarer er lukket.