VM Dagbok | Første dag – Rolige forberedelser

Spillerne ankom hotellet rundt kl 17:00 lokal tid torsdag. Kvelden gikk til innsjekking og en liten tur med felles middag for hele gjengen.

Fredag benyttet makkerparene til å trene meldesystem og noen ønsket å spille seg inn.

Som en liten teaser kan dere jo få anledningen til å avtale en av de meldeposisjoner som ble diskutert

Mange benytter «overføringer» hvis motparten dobler opplysende mot din svake 2 åpning, men gjør du det samme hvis motparten åpner på 1-trinnet, du hopper innpå med svak 2 i major og nestemann dobler negativt?

Kanskje en ide å diskutere med din faste makker?  Overføring vil si at du melder fargen under den du har, dette gir for eksempel mulighet til å melde av en honnørkombinasjon for utspill. Overfører du til makkers farge er det invitt.

Eks

(1C) – 2S – (dbl) – 3H = overføring til spar, minst invitt i spar

Vi har vært heldige med hotellet og har gode fasiliteter hvor en egen lounge gir gode spilleforhold, tilgang på kaffe, vann og brus. Heldigvis har hotellet aircondition – det er over 30 grader her i Wuhan og høy luftfuktighet.

En liten tur til spillelokalet viste 10-15 minutters gange. Det var selvsagt flotte forhold på spillestedet, det skal ikke være mye å klage på så langt.