Ungdoms VM | Respekten la jentene igjen hjemme

Verdensmestere for lag i U26 women; Ida Øberg, Agnethe Kjensli, Sofie Sjødal og Thea Indrebø.

Ida Øberg, Sofie G Sjødal, Agnethe Kjensli og Thea Indrebø har imponert alle med sitt flotte spill i Ungdoms VM. Etter å ha ledet finalen i U26 women med klar margin ble det en svært spennende siste sesjon, men de norske jentene dro seieren i land og ble verdensmestere – Gratulerer!

Jeg tittet litt på finalens første av fire sett og jentene leverte mange flotte spill.

Det første jeg legger merke til ved nye spillere er om de har nok guts til å spille på toppnivå. Det krever både nerver og attitude skal du nå helt opp i bridge, alt dette har de norske jentene nok av. Se bare her

Spillet er fra første sett av VM-finalen for U26 women. Ingen kan vel kritisere øst for å gå innpå med 2 hjerter. Sjødal doblet opp for å vise en god 1 NT og nå tok Kjensli en god avgjørelse da hun sto med selv om hun har lite honnørpoeng er det fine motspillkort med god hjerterfarge.

Motspillet startet med tre runder spar som ble trumfet hos blindemann. Hjerter gikk til konge og ess før nok en spar ble trumfet hos Sjødal. Hun fridde seg med kløver dame som spillefører vant med esset.

Fortsettelsen var hjerter dame og hjerter, men nå ble det 2 beit da NS fikk to stikk i trumf og ruter ess. Hadde spillefører truffet sitsen kunne hun sluppet unna med en beit.

500 til Norge var selvsagt jubelscore. Thea Indrebø lot NS spille 1 NT som ble vunnet for 90 i score til Kina, men 9 imp gikk til Norge.

Resultat