Trampeklapp til Sandnes Juniorbridgeklubb

Av og til er det bare å bøye seg i støvet. Og dette er nettopp en slik stund.

I Sandnes har ivrige ildsjeler fått skikkelig sving på rekrutteringen og like greit etablert en egen juniorbridgeklubb. Jeg har ikke helt oversikt over antall juniorer de har i sving, men et lite søk i medlemslistene fortalte om mer enn 30!

Vetle og Bente

Bente og Vetle Faag har nok hatt hjelp fra andre foreldre og bridgeentusiaster, men jeg har merket meg deres engasjement og glød for å lære juniorene bridge.

Nå på vårparten har Sandnes Juniorbridgeklubb vært en av flere kandidater som har kjempet om støtte fra Sandnes Sparebank. De deler årlig ut et stipend til foreninger og organisasjoner som gjør seg bemerket innen barne- og ungdomsarbeid.

Det var absolutt INGEN overraskelse at Sandnes Juniorbridgeklubb ble tildelt 50.000 kr og stakk av med flest stemmer av alle kandidater i avstemmingen.

TUSEN TAKK til Bente, Vetle og alle de andre som har bidratt til at barn og unge i Sandnes har dette flotte tilbudet. Og ikke minst for at vi kan glede oss over nye stjernespillere fra Rogaland i årene som kommer.

Gratulerer til dere alle, jeg bøyer meg i støvet. Jeg håper suksessen i Sandnes inspirerer og fører til samme satsing andre steder i Norge.

(bildene er tatt av Bente Faag)