3 divisjon | Fint motspill av Snorre

Snorre Aalberg gjorde som tidligere nevnt comeback i årets 3-divisjon i Agder. Ifølge makker Calle Knutsen ble det en god rekke med flotte spill, og Snorre vurderer å spille litt mer igjen.

Resultat 3-divisjon Agder

La oss ta en titt på dette motspillet signert Snorre.

Snorre spilte ut hjerter 7, øst fulgte med sekseren og spillefører med toeren. Etter å ha vunnet med esset hos blindemann fulgte spillefører opp med spar 3 til 2, 9 og 10!

Mystisk, men ikke utenkelig. Hva ville du spilt fra Snorres hånd som vest til neste stikk?

Snorre kunne se at det ikke var så mye å hente i egen langfarge ettersom syd hadde meldt grand etter innmeldingen i ruter. Snorre kunne se at makker hadde signalisert med svakhet i hjerter, men var det noen annen reell beitemuligheten enn i hjerter?

Snorre spilte derfor HJERTER DAME tilbake, det ble rett i spilleførers gaffel, men det skulle vise seg å være eneste beitende likevel!

Spillefører lot hjerter dame beholde stikket, men da fortsatte Snorre med hjerter 10 til spilleførers knekt. Spar dame vant øst med kongen og spilte ny hjerter til spilleføreres konge, Snorre kastet ruter.

Nå var det ikke lengre noen mulighet for spillefører. Han kunne bare ta fire stikk i kløver, ett i ruter og tre i hjerter for 8.

Den våkne leser ser kanskje hvordan spillefører kunne forsvart seg mot Snorres motspill?

Han kunne stukket den andre hjerter også spilt spar til kongen hos øst. Når han spiller en tredje hjerter kan spillefører nøyde seg med åtteren og tieren hos vest blokkerer fargen.  Motspillet vil nå bare vinne tre stikk i spar og ett i hjerter, men spillefører får sine 9.