Damer og Veteraner med lagmesterskap

Sølv til glade juniorer i NM Damelag

NM Veteranlag ble en oppvisning fra «landslaget». Brødrene Mæsel og Marstrander-Bakke vant etter å ha kontrollert turneringen. Sørlendingene på lag Hurra tok nok en gang medalje, Gjellestad, Dahl, Jørstad, Fjellstad og Solli Hansen er tydeligvis en farlig kombinasjon i veteranmesterskapene. På Bronse kom evig unge Harald Nordby på lag med Per Løwe, Bjørn Sture Valen og Harald Agersen.

Resultat NM Veteranlag

I damelag fikk vi se en spennende turnering hvor landslaget spilte en svak turnering. Dermed var det klart for outsiderne til å kjempe om medalje. Det sterke laget bestående av Grude, Wennevold, Helness og Blågestad vant gull. Men at sølvplassen gikk til våre dyktige juniorjenter med Sjødal, Kjensli, Hauge og Ekren tror jeg gledet mest denne helgen. Sivertsvik, Chediak, Thoresen og Uran spilte seg inn til bronsemedalje.

Resultat NM Damelag

Her er noen bilder fra helgens arrangement jeg har fått tilsendt fra
Svein-Jarle Ludvigsen