Slava Cup | Test deg i utspill

Staselig servering på SlavaCup

Slava Cup er en årlig turnering som arrangeres i Moskva.Navnet henspiller på en av de første storspillerne fra Russland som gikk bortså alt for ung. Turneringen har utviklet seg til å bli markant på turneringshimmelenmed bred internasjonal deltagelse.

Fra Norge stiller i år Allan Livgård – Terje Aa og ChristerKristoffersen – Erik Berg.

Resultater Slava Cup      Hjemmeside arrangør

Fra turneringen har jeg hentet dette spillet hvor både meldeboks og motspill fikk stå sin prøve, la oss først se om du er god i utspill

Du sitter altså i vest og hører nord fortelle om minst 18poeng med ruter og kløver samt sekundærstøtte i spar. Syd slår først av men gårså på til utgang. Hva spiller du ut?

Vår helt slengte KLØVER DAME i disken. Det var passe aggressivt og fikk den skjebnen det fortjente da kortene så ut som dette

Kun kløver dame eller kløver 2 ga spillefører en sjanse tilå vinne sin kontrakt, som for øvrig var alt for tøft meldt.

Spillefører grep sjansen da han vant med kløver konge og fulgte opp med kløver til ti og ess. Ruter i retur vant blindemann før en hjerter ble kastet på kløver knekt.

Hjerter til ess og hjerter til stjeling var neste trekk førspillefører tok for spar ess og spilte ruter konge og ruter dame, øst stjal med kongen men spillefører kastet sin siste hjerter.

Posisjonen var blitt denne

Øst fortsatte med kløver ni som spillefører trumfet med spar10. nå var kortene tegnet så spillefører fortsatte med en liten trumf til damen hos øst og trumfet hjerterreturen lavt før spar 9 vant det siste og spilleførers tiende stikk.

En flott spilleføring av Sno.