3 divisjon | prøv deg på utspill mot Snorre Aalberg

Snorre Aalberg benyttet anledningen til å gjøre comeback ved det grønne bord da han stilte opp på lag KNUTSEN i 3-divisjon i Agder.

Resultat 3 divisjon Agder

Snorre har alltid vært en luring ved bordet, la oss se om du tar han på kornet på dette spillet.

Luringen Aalberg meldte altså inn 4 kløver, men da 5 kløver ble doblet tok han ut i 5 ruter! Hva er det som har hendt her da tro?

Vel, nå er det opp til deg å finne et utspill. Hva tenker du om det?

Den aktuelle syd spilte ut singleton kløver, men da ble det mel i posen til Aalberg. Se bare her

Snorre vant utspillet med kløver ess og la ned ruter ess. Kongen falt og dermed var det bare å ta ut trumfen fulgt av kløverstikkene. Det ga 11 totalt og 550 i protokollen til ØV.

Det var unikt, i 3-divisjon var det ingen andre som vant score ØV, alle spilte sparkontrakt NS og de fleste meldte utgang.

Den avanserte leser ser Snorre ønsket at makker spiller ut kløver mot en eventuell 4 spar kontrakt, han var derfor villig til å ta sjansen og gikk offensivt innpå med 3-kortfarge!

Historien ble bedre enn Snorre hadde håpet på, et ganske så utrolig spill.

Burde syd unngått kløver i utspill?

Jeg tror syd ved å analysere meldingene kunne skjønt at Snorre hadde vært utpå med en aldri så liten luremelding. Når han tar ut til 5 ruter er bløffen avslørt og da gjenstår det kun å tippe hvorfor han meldte 4 kløver. Noe annet enn utspill kan det vel ikke være og etter at vest har løftet til utgang tror jeg det ikke lengre er riktig å spille ut singleton, her må du angripe med toppstikk og ta for hjerter ess.