4 divisjon | Atle Stray fant løsningen

Atle Stray

Av og til er det bare helt håpløst å finne det siste stikket du trenger for å vinne den kontrakten du har meldt deg frem til.

Atle Stray hadde denne opplevelsen da han i sesongens 4-divisjon sto litt for tøft på i meldeboksen og ble spillefører i 6 spar hvor det ikke var mer enn 11 stikk å hente.

Resultat 4-divisjon Agder

Vest startet motspillet med kløver ess og ny kløver til blindemanns konge, øst fulgte med damen. Atle tok nå for ess-konge i trumf som hentet motpartens trumf. Men det ser da tungt ut å unngå en taper til i kløver?

Ser du en variant hvor det er mulig å vinne 12 stikk?

Atle er kreativ og skjønte det handlet om å skape en illusjon. Motspillerne kjenner vel ikke igjen kortene på baksiden. Så da var det vel bare å ta finessen!

Hvilken finesse tenker du – Atle tok finessen i hjerter!

Atle spilte hjerter knekt. Da vest la liten lot Atle den like greit seile. Og dermed var 12 stikk sikret ettersom kortene så ut som dette

Hjerter knekt vant stikket og nå kunne Atle spille seg til blindemann for så å kaste håndens to kløvere på ess-konge i hjerter!

Herlig, kreativt, frekt og sånn vi liker å lese om. Det handler om å se mulighetene og sette motparten på prøve.

Du som ser alle kortene legger selvsagt i damen med kortene til vest, men det er ikke så enkelt ved bordet når du bare ser egne og blindemanns kort.