Champions Cup | Israel med håpløs slem

Roar og Sam Inge er fornøyd etter å seier over Monaco

Det gjøres feil også i Champions Cup. Sunndalsøra kom i god driv tidlig i turneringen og halvspilt var de godt inne blant de fire beste som kvalifiserte til semifinale.

Mesterskapets hjemmeside

Se på dette spillet hvor Israel var i det snille hjørnet mot våre norske venner.

 

Jeg vet ikke helt hva øst tenkte her, men han valgte å vise en god høyning med D 10 i trumf. Det er riktignok en god 2-kort støtte, men det må da være best å være sikker på at man har minst 8 trumf til sammen?

Vi kan neppe klandre vest for å våkne med slemambisjoner. Det var ikke mye som skulle til før han kunne vinne 12 stikk med en god løft hos makker.

Slik kortene sitter var kontrakten helt sjanseløs, men hadde knekten i hjerter vært tredje hos nord ville ikke dette blitt en norsk suksesshistorie.

2 beit var et fint resultat. Høyland-Ovesen meldte kortene som dette

 

En helt naturlig sekvens hvor øst selvsagt melder sin 6-kort ruterfarge. Skulle vest ha 6-kort hjerter vil han vel gjenmelde den og øst kan høyne til 4 hjerter.

3 NT var ikke uten utfordringer i spilleføringen, men Sam Inge Høyland vant frem og kunne notere 9 stikk for 600, sammen med 200 fra det andre bordet ga det 13 imp til Sunndalsøra.