2 divisjon | Nils tips 2018/19

Jada, jeg har tatt en titt på sesongens lag som skal kjempe om opprykk til 1-divisjon, eller unngå nedrykk! 2-divisjon er en spennende turnering hvor ambisjonene er store hos de fleste lag.

I år synes jeg NBF har hatt større hell i å fordele de antatt beste lagene på de tre puljene. Tidligere år har vi hatt en ubalanse i puljene, men i år mener jeg det skal være ganske fair.

Pulje A

Den sjarmerende tannlegen fra Gjøvik vil helt sikkert mane sine gutter på lag SMITH til å kjempe om opprykk. De kan selvsagt ikke være bekjent med å bare spille i 2-divisjon, det må spilles solid for å utfordre disse gutta i opprykkskampen. Men jeg blir heller ikke overrasket om Kippes mannskap spiller seg rett opp til toppdivisjonen, dette blir en svært spennende pulje.

Pulje B

Jeg ble så imponert da jeg oppdaget 4 makkerpar på lag Lillevik. Er det slik at man kan hente inn litt ekstra ressurser etter et nedrykk? Dette er nok den puljen jeg synes har høyest kvalitet, her blir det det krevende å rykke opp og det kan være fort å rykke ned hvis man ikke passer på.

Pulje C

Her ser jeg ingen bunnsolid favoritt jeg tror det blir vanskelig å utfordre. Men jeg setter mine penger på at lag HOLMBAKKEN endelig får sitt besøk i 1 divisjon. Men da må de spille opp mot sitt beste, dette blir helt sikkert en pulje hvor vi får store svingninger og det ligger et par skumle lag i busken, særlig fra Trøndelag eller enda litt lengre nord!