Orlando | Norske spillere til finalene!

Sølvi Remen fra MSIBT 2017)

Det ble en svært spennende avslutning på semifinalene for åpen og dame klassene. Det vekslet hvem som var inne i finalen helt frem til siste spill.

Etter å ha vunnet siste sesjon med 27 imp vant lag Zimmermann sin semifinale med 4 IMPs margin. Det betyr at Geir Helgemo – Tor Helness nok en gang skal spille en finale i et stort mesterskap. I finalen møter de LAVAZZA som består at de beste Italienske spillerne forsterket med Dennis Bilde!

Geir og Tor har virkelig spilt seg tilbake til toppen på sensommer/høst med flere sterke resultater som svar på tiltale for de som mente de hadde vist sviktende form tidligere i år.

Sølvi Remen på lag SMITH vant sin semifinale med 2 IMP. Også her med nok av spill som kunne gitt et annet resultat.

I parturneringen er jeg usikker på hvem som gikk videre, men Glenn Grøtheim – Petter Tøndel kvalifiserte i alle fall fra A-semifinalen. Så vidt jeg kan se kom ikke flere norske med, men her kan det komme endringer helt frem til finalens start.

Gratulere til alle de tre norske og lykke til i finalene,

Dette spillet fra semifinalen ga Sølvi Remens lag 18 feite IMP. Det ble god omsetning i flere kamper, se bare her

 

Hva spiller du ut som SYD etter disse meldingene?

Jeg håper du valgte spar ess? Hvis ikke blir det 18 ut på ditt scorecard også når spillet så ut som dette:

Ingen fant utspillet av de som fikk prøven, Bessis, Helgemo og Willard spilte alle ut hjerter og måtte akseptere hjemgang.

Paula Leslie åpnet 4 hjerter og fikk lov til å spille den kontrakten. Ingen kunne stoppe 10 stikk og 620 til Leslie-Remen, dermed ble det 18 feite imp på konto og et stort steg nærmere VM finale.