Orlando | Svenske yndlinger med katastrofe

Simon Hult - Adam Stokka

Den nye generasjonen med svenske toppspillere har fått mye skryt. Med rette, de synes å ha tatt det internasjonale toppnivået allerede mens de holder junioralderen.

Men i Orlando var det ikke bare gull som ble servert fra svenskene, se bare her

 

Lauria-Versace spiller et meldesystem hvor 1NT i svar på 1 ruter er krav til utgang! 2 kløver fortalte om minimum og nå doblet selvsagt Ekenberg med sin fine kløverfarge. Versace hiver innpå en redobling og det er nå HULT gjør en grov feil da han tar ut på sin dårlige 5-kort hjerter.

Jeg tviler på at Lauria står med på 2 kløver doblet på sin hånd, men nå ble det lett for Italienere å hente doblete sonebeiter. De skulle fått 6 beiter, men nøyde seg med 4 beiter for 1400 som ga 12 imp målt mot 3nt med 11 stikk fra lukket rom.