Tusen takk for all støtte og EM-engasjement

Selve EM-bøtta fikk vi bare låne på premieseremonien

Det var deilig å komme hjem, men EM-dagene i Belgia ble en utrolig opplevelse. Etter en dag på reise har det vært god tid til å la inntrykkene synke.

Jeg må si tusen takk til dyktige lagkamerater, Allan, Boye, Terje, Espen og Ulf leverte alle solid bridge og var en viktig del av laget som samlet vant EM. 

Støtteapparatet med Christian, Sten og Turbo sørget for at alt var lagt til rette på best mulig måte. «The Norwegian Corner» på spillestedet ble lagt merke til, det var ingen som våget å «stjele» det faste bordet fra Norge. Turbo og Trine gikk alltid bort i god tid før spilling for å heise NBF-vimpelen.

Resten av den norske troppen var også med og skapte den positive stemningen som jeg er helt sikker på at alle kjente, jeg kan ikke si annet enn tusen, tusen takk.

Kristian og Christian blogget gnistrende på NBFs mesterskapsblogg, dette ga de der hjemme en puls på EM som ble svært godt mottatt.

Så var det alle dere som skapte engasjement og glød med innlegg og kommentarer i sosiale medier. Jeg har hørt om flere EM-fester med BBO på storskjerm, og noen arbeidsplasser stoppet vel opp når Norge spilte på BBO.

Hilsener har strømmet inn underveis og i etterkant, det er ingen tvil om at EM-suksessen har engasjert bridge-Norge. Jeg håper EM-vinden kan gi oss en ny giv også i lokale klubber- og kretsturneringer. 

Det er også all grunn til å gratulere Veteranene med VM plass og Damene med historiske bronsemedaljer. Norge kom virkelig på kartet i EM 2018.

Så nok en gang, tusen, tusen takk til dere alle for engasjementet som var med og sikret Norge EM-gull.