EM LAG | En liten meldeprøve før Lindqvist spiller som en gud

Norge – Frankrike ble en tøff batalje. Bessis-Volcker traff bra mot meg og Ulf, men heldigvis var Boye og Espen i god form slik at det ble en norsk seier.

Men først kan du få prøve deg i meldeboksen med kortene til Thomas Bessis.

 

Som du ser er du i gunstig sone, 2 hjerter er et svakt innhopp men du kan nok regne med at Ulf Tundal har en god farge i rød mot hvit sone.

Hva ville du meldt i denne posisjonen?


Bessis hadde ikke lyst til å doble opp igjen. Han regnet med makker hadde noen hjerter, men han har ingen garanti for at det blir så mange stikk på sin hånd i motspill.

Han tok det onde ved roten og hoppet til 4 ruter!

Det ble en skikkelig blink, kortene så ut som dette

 

Volcker løftet til 5 ruter og den kontrakten ble greit vunnet etter at han tok ut trumfen og spilte kløver mot hånden for å fange min tier.

Men ved det andre bordet ble Espen Lindqvist spillefører i 5 kløver, og der tryllet han frem en flott spilleføring

Hjerter i utspill trumfet Espen før kløver dame fikk seile til kongen hos øst. Hjerter ess ble trumfet. Espen leste sitsen perfekt da han fortsatte med ruter ess, ruter til stjeling fulgt av kløver til damen.

Posisjonen var blitt denne

 

Espen spilte ruter fra topp og øst kunne velge når han skulle trumfe, uansett var det bare trumf og spar igjen hos øst. Spar i retur slapp Espen til kongen før kløver ess trakk ut motpartens siste trumf. Spar til esset var overgangen til håndens godspilte ruter og Espen kunne notere hjemgang.

En virkelig flott spilleføring av Espen.