Nationals | Meckstroth med tynne kort meldte inn og sto på!

Mechwell har hatt mange grunner for å ta high-five

Fra semifinalen i Vanderbilt kommer dette spillet hvor den Amerikanske stjernespilleren Jeff Meckstroth virkelig slo til i meldingene.

Jeg kjenner mange bridgespillere som ikke ville gått inn med 2 kløver på den dårlige fargen, 10 poeng og mot en forhåndspasset makker! Det er lite som tilsier at du har noe å gjøre i meldingsforløpet, men Meckstroth tenkte annerledes.

Da Rodwell hadde til en negativ dobling (som viser spar) hente hen like greit frem 4 spar direkte over 3 hjerter! Fryktløst og knallhardt!

Som vi ser av kortene var dette en glimrende melding. 4 hjerter gikk enkelt hjem ved det andre bordet og 4 spar viner vel ni stikk for 100 i utbetaling.

Aktuelt så gikk nord på en gang til og var med til 5 hjerter, ganske udisiplinert synes jeg.  Den kontrakten var det ingen sjanse til å vinne.

Etter kløver 10 i utspill prøvde nord seg med å ta for kongen fulgt av kløver til knekt og kløver ess med avkast av spar, men øst trumfet med nieren.

Nå oppsto det en spesiell posisjon for høyning da øst fortsatte med spar til kongen hos vest som fortsatte med kløver dame, nord måtte trumfe med damen, spar til stjeling og trumf fra syd. Vest vant med esset og spilte nok en kløver, dermed fikk øst også for trumf knekt for 2 beit!

Det hadde lite å si for scoren, men en morsom posisjon og tøft motspill av Rodwell å underspille spar ess for 2 beit.