Marius Skree (1984-2018)

I dag ble en trist dag. Marius vandret så alt for tidlig ut av våre liv.

«Klukken» som ble hans kallenavn i bridgemiljøet var en person mange ble glad i. Han var synlig på turneringer og arrangementer. Det kunne bli litt «mye» Marius og han kom fra tid til annen ut i hardt vær, men alltid kom han tilbake med den sjarmen og engasjementet bare Marius kunne hente frem.

Livet ga Marius utfordringer og gleder, jeg er glad for at jeg lærte han å kjenne i mange av hans fineste stunder.

Bridge var den store hobbyen for Marius. Han viste tidlig et talent og oppnådde resultater. Personlig husker jeg seieren i Birkelandsturneringen tilbake i 2016 som et høydepunkt. Som bridgespiller opplevde jeg han belest og de fleste konvensjoner og systemer var godt memorert.

Jeg vet Marius satte sine venner i bridgemiljøet høyt. Her fikk han et friminutt fra livets bølgedaler.

Dagen i dag har gitt mange tårer og sorg, jeg håper du fant din ro Marius.