10-13 mai | Lagfinale, Bridgelærerutdanning og Storturnering på MO – Denne MÅ du lese

Mo i Rana har virkelig blitt en metropol for Norsk Bridge. Vi har tidligere lest om nybegynnerkurs på skolene med flere titalls deltagere og en skikkelig god driv anført av Kurt-Ove Thomassen og hans soldater.

Båsmo BK arrangerer i mai finalen i NM LAG og har i den anledning sydd i sammen et veldig bredt tilbud.  

Bridgelærerutdanning

Dette er et unikt tilbud hvor kurset er GRATIS hvis du holder eget kurs i etterkant! Det er 4 netter med fullpensjon, jubileumsmiddag og gratis deltagelse på jubileumsturneringen. Klubben har fått støtte til rekrutteringsarbeidet og kan derfor tilby dette. Det er kun 50 plasser så løp og kjøp!

Meld deg på og les mer HER

 Jubileumsturnering

Det blir også arrangert en spennende jubileumsturnering på kveldstid parallelt med NM-finalen. 52 makkerpar, store pengepremier og god stemning.

Påmelding Jubileumsturneringen

Jeg kan garantere at du vil få noen svært trivelige dager om du benytter anledningen til å besøke Mo i Rana 10-13 mai. Arrangøren får trampeklapp fra meg så langt, dette blir tidenes mest innholdsrike NM-Finale!