Winter Games | En fordelingshånd ga fart i meldingene

Bauke Muller – Simon De Wijs har hatt ett langt og suksessrikt makkerpar. Høydepunktet var VM tittelen for Nederland, men de har helt sikkert flere store mesterskap foran seg.

I Zimmermann Cup møtte vi gutta i kvalifiseringen og dette spillet fikk meg til å trekke på smilebåndet

Meldingene var ikke helt etter skoleboken, men det blir ofte litt ekstra innsats når kortene er fordelt på denne måten.

I gunstig sone hadde jeg lyst å ta vekk meldetrinn for motparten. Teknisk skulle jeg hoppet til 4 kløver, men det gir Muller mulighet til å melde på 4-trinnet samt doble, jeg valgte derfor å bare hoppe til 4 spar. Jeg skjønner ikke hvorfor Muller ikke doblet 4 spar, men nå ble det litt rare meldinger videre frem til 6 kløver doblet.

Jeg var i hardt vær om de hadde doblet met i 5 hjerter, men slapp unna og fikk i stedet 500 inn på konto når Muller lot seg presse til 6 kløver.

Det er godt å se at også de beste gjør feil!