Stikkamp om Norges plass i Veteran EM lag

Det var ingen tvil om hvem som skulle vinne denne kampen. Stabell-Stabell, Mæsel-Mæsel og Bakke-Marstrander ledet hele oppgjøret og vant dermed retten til å representere Norge i sommerens EM for veteran lag.

På dette spillet var det brødrene Mæsel som sikret imp inn.

 

De to andre bordene spilte utgang ØV for 630 og 650 i score, mer spennende ble det her hvor brødrene Mæsel valgte å spille motspill mot 2kløver doblet!

Og motspillet ble levert i vanlig Mæsel-klasse, spillefører fikk rett og slett skikkelig maling!

Hjerter ess var utspillet fra vest, i neste stikk fulgte ruter ess og ny ruter. Spillefører hadde ikke så mye å spille på og fortsatte med ny ruter som ble trumfet av øst. Hjerter konge og hjerter 10 var fortsettelsen trumfet av åtteren og nieren.

en ruter fra vest trumfet øst med damen, overtrumfet av kongen hos spillefører. Kløver stakk vest med knekten, tok for kløver ess og fridde seg med spar til kongen hos øst. Han fortsatte med hjerter 9, spillefører kunne trumfe med syveren. Men resten av stikkene vant motspillet!