NM PAR 2017 | En takk fra Arrangøren

Leder i Rogaland bridgekrets, Sjur Nedrebø, har bedt meg om å publisere denne takke-hilsenen til alle NM deltagere og de som hjalp til at det ble ett flott arrangement.

Hei Nils,

Først tusen takk for god hjelp, og takk for det du gjør for bridgen generelt.

Håper du kan publisere en slags oppsummering som kretslederen har for helgen. Legger ved en artikkel fra Stavanger Aftenblad i dag.

mvh

Sjur

 

Takk for NM PAR 2017

Vil på vegne av oss i Rogaland takke for en flott NM/KM helg, og en forhåpentligvis positiv opplevelse for store og små.

En stor takk til alle våre frivillige, som gjorde en kjempejobb. Til Alan, Kari Anne &co i forbundet, som hadde lagt sitt styremøte til oss, og som var med å kaste glans over arrangementet. Til Per Waltz, Sven Olai Høyland og Lars Eide som bidro med sine erfaringer til vårt rekrutterings seminar og bulletin. Til Marianne Harding, som alltid er positiv og er en pådriver for vår satsing. Til Nils, som utrettelig jobber for bridgen, og med sine bidrag i forkant og etterkant av arrangementet var og er viktig for oss. Til Styret og medlemmer i Sandnes Juniorbridgeklubb som var med i KRU-samling, samt dominerte startlisten i KM junior. Til veteranene, der mange «våget» seg ut i turneringslivet for første gang, og som vi får mange tilbakemeldinger om at det ikke blir siste!

Og en stor takk til deltakerne i NM par, som jeg håper ikke følte seg «glemt», men har forståelse for at vår «agenda» med bridgehelgen var å vise mangfoldet og gleden vi har med bridgen.

Selvfølgelig er vi ikke fornøyde med alt, og vi skal jobbe med å bli bedre. Maten var ikke tilfredsstillende, og annet rusk var det. Men summa samarium, er vi fornøyde!

Som kretsleder var nok det største å gå rundt på lørdag ettermiddag og se nærmere 200 spillere i alderen 10-95 år, på absolutt alle nivåer i aksjon.

Personlig var noe av det jeg vil minnes mest, samtalene med, og vennskapsknyttingen til Jon, som attpåtil fikk en pallplassering i det han selv sier er sitt siste NM. Vi får nå se! Respekt Jon!!

Som en kuriositet vil jeg nevne at Rogaland bk har et samarbeid med kriminalomsorgen i Rogaland. Det var 2 personer som «sonet» samfunnstjeneste under arrangementet. Jeg har pratet og evaluert med begge i dag, og uavhengig av hverandre, er begge full av lovord om hobbyen vår. «Bare hyggelige mennesker, og den kjekkeste «soningen» de kunne tenke seg. Og begge vurderer bridgekurs!

Hotellet ga bridgespillerne ros etter turneringen. Dere hadde alle vært svært eksemplariske gjester, de ønsker oss gjerne velkommen igjen!

Igjen takk til dere alle, som gjorde dette til en fest for bridgen! Og vi håper å få muligheten til å invitere dere igjen ved en senere anledning.

På vegne av Rogaland bridgekrets,

 

Sjur Nedrebø

Leder

Les bulletiner og annen info hos NBF på denne linken